Η Εταιρεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Γρηγορόπουλος αρχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου το 1971. Ο Νικόλαος Γρηγορόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας με αρκετά χρόνια εμπειρίας, εργαζόμενος στην κατασκευή σαλονιών, ξεκινάει τη νέα του πορεία.

Σήμερα, η δεύτερη γενιά πλέον, έρχεται να συνεχίσει την μακρά πορεία της εταιρείας στο χώρο. Βάζοντας ως πρώτο στόχο την υψηλή ποιότητα, τις προσιτές τιμές και με γνώμονα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, δημιουργούμε το τέλειο αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ

Τα περισσότερα έπιπλα επιδέχονται μετατροπές σε υλικά, χρώματα και διαστάσεις, για να καλύψουν τη δική σας ανάγκη και το δικό σας γούστο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έχετε φανταστεί το έπιπλο που θέλετε, αλλά δεν το βρίσκετε; Είμαστε εμείς εδώ για να αναλάβουμε την κατασκευή του επίπλου σας!

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ με σκοπό να σας παρουσιάσει τις ιδανικότερες λύσεις για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και τις όποιες ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την παράδοση της παραγγελίας σας εντός Αττικής, καθώς και τη συναρμολόγηση – τοποθέτηση των επίπλων από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ